Sanktan. 


Merkonomen, Automässan i Malmö. Upplägget för mässan bestod av två montrar med budskapet och aktiveringskonceptet ”Allt för dig… …ännu mer för din verkstad”. I den ena montern erbjöd vi – precis som vårt aktiveringsbudskap ”Allt för dig” antydde – service. För monterbesökarna innebar det gratis hårklippningar och tatueringar. Vi hade nog räknat med att hårklippningen skulle locka mycket folk, vilket den också gjorde. Men att tatueringsstolen skulle vara fullbokad redan efter en kvart hade vi inte vågat räkna med. En av Mekonomens verkstadskunder valde till och med att tatuera in ”Mekonomen” på armen. Snacka om varumärkeslojalitet! 

Utöver den service som Mekonomen erbjöd anordnades också en mycket populär tävling där deltagarna med en radiostyrd bil fick testa den exakta mäteffekten av ett helt nytt oscilloskop när man på en kort sträcka först skulle komma upp i så hög hastighet som möjligt innan man bromsade bilen för att inte köra in i garageporten.


Create a family event of Sommar Travet, and let the people know that the show is coming to town.Huyndai–Taking football forward. Let a flashmob pump up the mode on Women´s Euro 2013.